ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 3. december 2023 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 

04.11.23:

ADVARSEL

Danmarks Nationalbank smækker kassen i. Efter 1. december kan man ikke omveksle ”gamle” mønter og sedler til nye i Danmarks Nationalbank. Banken oplyser, at omveksling herefter kun kan ske i eget pengeinstitut mod gebyr. Herefter er det op til almindelige banker at omveksle disse, mod et gebyr efter deres eget forgodtbefindende. En mindre bank/sparekasse har oplyst til en kunde at de vil fremover tage 10% i gebyr.  

Det er en skændsel, at Danmarks Nationalbank holder op med at modtage gyldige danske penge. På et tidspunkt da danske kroner er næsten umulige at omsætte i utrolig mange lande. Et uhyrligt, nærmest tidligere DDR-agtigt indgreb, mod borgerne. 

 

  

 

Forsiden -> Hjælp vi søger -> Emnenr 21782

URET ER FORSVUNDET HOS POSTVÆSNET OG VI UDLOVER EN DUSØR FOR TILVEJEBRINGELSE AF URET -

Beskrivelse:

Klassisk herrearmbåndsur fra Baume & Mercier m. kasse af 18 kt. guld, lys skive m. delvis stregindeks, delvis romertal, original læderrem m. forgyldt spænde m. logo, batteridrevet. Ø. 32 mm.

Dette ur er en del af Ebuy.dk´s ekstraordinære smykkeauktion, der finder sted d. 12. december 2010. Her er der mulighed for at gøre en god julehandel og sikre sig julegaven til en man holder af.
Melding fra sælger:

URET ER FORSVUNDET HOS POSTVÆSNET OG VI UDLOVER EN DUSØR FOR TILVEJEBRINGELSE AF URET -