ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 3. december 2023 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 

04.11.23:

ADVARSEL

Danmarks Nationalbank smækker kassen i. Efter 1. december kan man ikke omveksle ”gamle” mønter og sedler til nye i Danmarks Nationalbank. Banken oplyser, at omveksling herefter kun kan ske i eget pengeinstitut mod gebyr. Herefter er det op til almindelige banker at omveksle disse, mod et gebyr efter deres eget forgodtbefindende. En mindre bank/sparekasse har oplyst til en kunde at de vil fremover tage 10% i gebyr.  

Det er en skændsel, at Danmarks Nationalbank holder op med at modtage gyldige danske penge. På et tidspunkt da danske kroner er næsten umulige at omsætte i utrolig mange lande. Et uhyrligt, nærmest tidligere DDR-agtigt indgreb, mod borgerne. 

 

  

 

Forsiden -> Hjælp vi søger -> Emnenr 23627

Rolex Explorer II - DLC-behandlet herreur i stål
P.1411 URET ER STJÅLET - DUSØR 10.000,-

Beskrivelse:

Herrearmbåndsur fra Rolex, model Oyster Perpetual Date Explorer II, ref.nr.: 16570, kasse og lænke i stål, sort skive m. orange punktindeks, hvid/orange visere, datoangivelse ved 3" position, justerbar krans m. orange arabertal, automatisk selvoptrækkende urværk og safirglas. Ø. 40 mm.

Uret er professionelt DLC-behandlet, hvilket gør at det har en ultra hård, sort overflade, der mindsker risikoen for ridser og giver uret et nyt og karakteristisk look.

Behandlingen kræver at uret adskilles og alle dele omhyggelig behandles hver for sig, hvilket er en bekostelig affære.