ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 26. december 2023 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 

04.11.23:

ADVARSEL

Danmarks Nationalbank smækker kassen i. Efter 1. december kan man ikke omveksle ”gamle” mønter og sedler til nye i Danmarks Nationalbank. Banken oplyser, at omveksling herefter kun kan ske i eget pengeinstitut mod gebyr. Herefter er det op til almindelige banker at omveksle disse, mod et gebyr efter deres eget forgodtbefindende. En mindre bank/sparekasse har oplyst til en kunde at de vil fremover tage 10% i gebyr.  

Det er en skændsel, at Danmarks Nationalbank holder op med at modtage gyldige danske penge. På et tidspunkt da danske kroner er næsten umulige at omsætte i utrolig mange lande. Et uhyrligt, nærmest tidligere DDR-agtigt indgreb, mod borgerne. 

 

  

 

Forsiden -> Møbler -> Emnenr 85923

Jørgen Bækmark - J82 loungestol af matlakeret egetræ med sæde af natur flet - Produceret hos FDB Møbler

Beskrivelse:

Jørgen Bækmark - J82 loungestol af matlakeret egetræ med sæde af natur flet - Produceret hos FDB Møbler.
J82 stolen er formgivet i 1960´erne og har afsæt i spisebordsstolen J80 og J81. Stolen er fremstillet af FSC-Certificerede materialer, så du kan sidde godt og med god samvittighed.

H: 84cm
B: 76cm
SH: 38cm

Stolen fremstår som ny og har en vejl. udsalgspris på 8999kr.

SOLGT:

Solgt via købnu

3.500 DKKMelding fra sælger:

Dette objekt er ikke på auktion - men kan købes direkte - her og nu. "Køb nu" prisen er alt inklusive - der er ingen tillæg af nogen art, udover eventuel forsendelse. NB! Der tages forbehold for mellemsalg.

Valuta regner:  Valuta regner: DKK  = 522