ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 3. december 2023 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 

04.11.23:

ADVARSEL

Danmarks Nationalbank smækker kassen i. Efter 1. december kan man ikke omveksle ”gamle” mønter og sedler til nye i Danmarks Nationalbank. Banken oplyser, at omveksling herefter kun kan ske i eget pengeinstitut mod gebyr. Herefter er det op til almindelige banker at omveksle disse, mod et gebyr efter deres eget forgodtbefindende. En mindre bank/sparekasse har oplyst til en kunde at de vil fremover tage 10% i gebyr.  

Det er en skændsel, at Danmarks Nationalbank holder op med at modtage gyldige danske penge. På et tidspunkt da danske kroner er næsten umulige at omsætte i utrolig mange lande. Et uhyrligt, nærmest tidligere DDR-agtigt indgreb, mod borgerne. 

 

  

 

Forsiden -> Hjælp vi søger -> Emnenr 87838

UKENDTE MEDAILLER – ANGIVELIGT UDDELT AF DRONNINGEN????

Beskrivelse:

Tidligere blev der præget såkaldte ministereksemplarer af danske jubilæumsmønter i meget små oplag. Mønterne blev så givet til ministre og andet godtfolk med gode forbindelser til Regenten. Disse mønter koster i dag ca. 3-5.000,-. Nu viser det sig at der åbenbart også er fremstillet sådanne i forbindelse med Dronningens 75 års og 80 års fødselsdag. Medaillerne er angiveligt præget i 100 eksemplarer og givet til gæsterne ved fødselsdagene.

VI ER HELT VILDE FOR AT KØBE DISSE SJÆLDENHEDER OG BETALER GERNE MANGE TUSINDE KRONER FOR ET EKSEMPLAR.
DET ER JO DEJLIGE SKATTEFRIE PENGE AT FÅ!!!