ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 4. august 2024 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 
BUTIKKEN HAR FERIELUKKET 15.-21. juli

 

        24.04.24:

GRÅDIGHED

En af mine kunder var igår i Danske Bank med 14 gl pengesedler, i alt 280,- kr. Dem ønskede han ombytte til nugældende sedler. Han blev informeret om at der skulle betales kr. 50,- for optælling af sedlerne. Det accepterede han og bad om at få pengene udbetalt. Det kunne ikke lade sig gøre, pengene skulle indsættes på en konto og det ville koste yderligere 50,- kr.  i gebyr. Han forlod lokalet, forhåbentlig for sidste gang.

Det er uhyrligt at staten tillader bankerne denne grådighed, selv gemmer Danmarks Nationalbank sig bag låste døre, tilliden til danske kroner svinder ind dag for dag. Mon det er et politisk ønske om at indføre euroen ad bagvejen, eller ønsket om at fjerne kontanter, og indføre total overvågning af borgerne? Mon ikke det er et brud på lov og ret og internationale aftaler, at man ikke vil indløser sine egne sedler? Ja jeg spørger bare.  

 

Forsiden -> Hjælp vi søger -> Emnenr 87838UKENDTE MEDAILLER – ANGIVELIGT UDDELT AF DRONNINGEN????

Beskrivelse:

Tidligere blev der præget såkaldte ministereksemplarer af danske jubilæumsmønter i meget små oplag. Mønterne blev så givet til ministre og andet godtfolk med gode forbindelser til Regenten. Disse mønter koster i dag ca. 3-5.000,-. Nu viser det sig at der åbenbart også er fremstillet sådanne i forbindelse med Dronningens 75 års og 80 års fødselsdag. Medaillerne er angiveligt præget i 100 eksemplarer og givet til gæsterne ved fødselsdagene.

VI ER HELT VILDE FOR AT KØBE DISSE SJÆLDENHEDER OG BETALER GERNE MANGE TUSINDE KRONER FOR ET EKSEMPLAR.
DET ER JO DEJLIGE SKATTEFRIE PENGE AT FÅ!!!