ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 4. august 2024 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 

24.04.24:

GRÅDIGHED

En af mine kunder var igår i Danske Bank med 14 gl pengesedler, i alt 280,- kr. Dem ønskede han ombytte til nugældende sedler. Han blev informeret om at der skulle betales kr. 50,- for optælling af sedlerne. Det accepterede han og bad om at få pengene udbetalt. Det kunne ikke lade sig gøre, pengene skulle indsættes på en konto og det ville koste yderligere 50,- kr.  i gebyr. Han forlod lokalet, forhåbentlig for sidste gang.

Det er uhyrligt at staten tillader bankerne denne grådighed, selv gemmer Danmarks Nationalbank sig bag låste døre, tilliden til danske kroner svinder ind dag for dag. Mon det er et politisk ønske om at indføre euroen ad bagvejen, eller ønsket om at fjerne kontanter, og indføre total overvågning af borgerne? Mon ikke det er et brud på lov og ret og internationale aftaler, at man ikke vil indløser sine egne sedler? Ja jeg spørger bare.  

 

Forsiden -> Ure -> Emnenr 93670Rolex - GMT-Master II - herrearmbåndsur af guld 18kt.

Beskrivelse:

Rolex - GMT-Master II - herrearmbåndsur af guld 18kt.
Ref. 16718
Uret har en 40mm kasse af guld 18kt. kassen er monteret på en jubilee lænke som ligeledes er udført i guld 18kt. Uret har en gyldenbrun skive med punktindeks og datovindue. Uret er udstyret med et mekanisk værk med automatisk optræk.
Uret fremstår brugt.
URET SÆLGES MEGET BILLIGT, URET HAR VÆRET FRARØVET SÆLGER, MEN ER KOMMET TILBAGE TIL EJEREN. DESVÆRRE HAR RØVEREN FJERNET SERIENUMMERET OG URET ER SÅLEDES UDEN DETTE.
Melding fra sælger:

Uret sælges for kunde der oplyser at uret fungerer - men ebuy.dk garanterer ikke for funktionaliteten.

Valuta regner:  Valuta regner: DKK  = 22138