ebuy.dk
 NÆSTE AUKTION: 4. august 2024 KL. 19-21

Indlevering-vurdering-vejledning, ring på 86121295- Vores baggrund bliver din fordel!
 
BUTIKKEN HAR FERIELUKKET 15.-21. juli

 

        24.04.24:

GRÅDIGHED

En af mine kunder var igår i Danske Bank med 14 gl pengesedler, i alt 280,- kr. Dem ønskede han ombytte til nugældende sedler. Han blev informeret om at der skulle betales kr. 50,- for optælling af sedlerne. Det accepterede han og bad om at få pengene udbetalt. Det kunne ikke lade sig gøre, pengene skulle indsættes på en konto og det ville koste yderligere 50,- kr.  i gebyr. Han forlod lokalet, forhåbentlig for sidste gang.

Det er uhyrligt at staten tillader bankerne denne grådighed, selv gemmer Danmarks Nationalbank sig bag låste døre, tilliden til danske kroner svinder ind dag for dag. Mon det er et politisk ønske om at indføre euroen ad bagvejen, eller ønsket om at fjerne kontanter, og indføre total overvågning af borgerne? Mon ikke det er et brud på lov og ret og internationale aftaler, at man ikke vil indløser sine egne sedler? Ja jeg spørger bare.  

 

Forsiden -> Danske mønter efter 1873 -> Emnenr 93893Margrethe II, 3.000 kr. GULD 2012 *Margrethe II regeringsjubilæum*

Beskrivelse:

Danmarks første 3000 kr mønt, præget i 21,6 kt. guld i anledning af H.M. Dronning Margrethes 40 års regeringsjubilæum den 14. januar 2012.
Portrættet på møntens forside er skabt af billedhuggeren Karin Lorentzen og viser Dronningen med ordenskæder for de kongelige ordner, Elefantorden og Dannebrogsorden. Bagsidemotivet med elementerne fra det danske, færøske og grønlandske våben er, efter Dronningens oplæg, udformet af kongelige våbenmaler Ronny Andersen.

Specifikation:
Diameter: 22 mm.
Vægt: 8,65 gr.
Legering: 900% Au

Opbevaringsæske med guldtryk samt certifikat fra den Kgl. Mønt medfølger

NB! Mønten blev lynhurtigt udsolgt hos Den Kgl. Mønt.

Oplaget er på KUN 2.325 stk. - altså en af de sjældneste mønter der er præget i en menneskealder.
Melding fra sælger:

Dette objekt er ikke på auktion - men kan købes direkte - her og nu. "Køb nu" prisen er alt inklusive - der er ingen tillæg af nogen art, udover eventuel forsendelse.
NB! Der tages forbehold for mellemsalg.

Valuta regner:  Valuta regner: DKK  = 1193